I Danmark er vi generelt rigtig glade for portvin og er faktisk et af de lande der importere mest pr. indbygger. Det har vi været i mange år, og eftersom at portvinen passer helt perfekt til juletiden, hvor dens søde varme smag luner godt på en kold december dag, så er det kun oplagt at anskaffe sig en portvinsjulekalender – hvis man altså kan lide eller kender en der kan lide portvin. Her har vi lavet et overblik over alle julekalendre med portvin.

 

Adventskalender med portvinAdventskalender med portvin

Fire små flasker portvin til at gøre søndagene i december dejlig hyggelige og varme. Godt nok er der kun 4 flasker i en adventkalender, men hvis i er et par der gerne vil nyde portvinen sammen, så kan i købe portvinsadventskalendre, de koster ikke forfærdeligt meget og det vil passe perfekt til eller som søndagens dessert.

Portvinskalenderen her fra Smageklubben indeholder fire flasker a 100 ml (det er også derfor jeg med ro i sindet kan foreslå at i som par bestiller en hver), og det er ikke meget, men det er rigeligt til et glas. Kan du lide en af dem rigtig godt, så kan du jo bestille den og have den klar til ris a la manden den 24. december. De fire små flasker portvin er nummereret og man ved derfor ikke på forhånd hvilken portvin der er i hver flaske. Men med i adventskalenderen følger ligeså 4 nummerede kuverter, der hver indeholder en nøje beskrivelse af smagsnoter, hvordan den er lavet, hvor den kommer fra og hvordan den drikkes bedst.

Pris: 269,00 kr.

Læs mere

 

Portvinsjulekalender24-lågers portvinsjulekalender 2019

Er det ikke nok med portvin hver søndag i advent, så findes der selvfølgelig også en portvinsjulekalender med en ny flaske portvin til hver dag fra den 1. december til juleaften. Det er ikke bare billige hverdagsportvine du får i denne julekalender, der er virkelig kræset for udvalget af portvine og så er det 24 forskellige portvine, så du ikke kommer til at opleve den samme en gang i løbet af december.

Julekalenderen består af en sammensætning af portvine fra 4 forskellige portvinshuse: Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta de Prelada, sidstnævnte som helt nye i denne julekalender. I kalenderes finder du 24 forskellige portvine a 5 cl hver, kun nok til en person vil jeg mene. Som nævnt er det ikke bare hverdagsportvine, der er det også, men du finder også 10 års White og 30 års Tawny portvinsflasker og så er der helt unikt i denne portvinskalender lavet to gange late bottled vintage portvine, som du altså ikke kan købe i butikkerne. Det gør denne portvinsjulekalender til noget helt specielt for dig der elsker portvin.

Pris: 599,00 kr.

Læs mere

 

Desværre er udvalget af portvinsjulekalendere ikke det største, men dem der er at vælge imellem, er af høj kvalitet og lavet med et unikt touch. Personligt glæder jeg mig til at smage portvinene i disse kalendre og jeg håber du vil gøre det samme, så vi kan evalurere på dem bagefter. God jul!