Hvis du leder efter nogle lækre opskrifter, der kan hjælpe dig med at ringe julen og det nye år ind, skal du ikke lede længere end til Mad og Monopolet. Dette blogunivers er baseret i Aalborg og er spækket med fantastiske opskrifter på alt fra juleklassikere til festlige festretter.

Og hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal lave noget, så frygt ikke – Familiefaren, medejer af Mad og Monopolet, er her for at guide dig gennem alle trin i processen. Så uanset om du er på udkig efter et show-stopping-centerpiece eller blot ønsker at piske nogle lækkerier op, har Mad og Monopolet lige netop de opskrifter der gør din næste middag bemærkelsesværdig.

Lækre opskrifter til julemenuen

Lige rundt om hjørnet venter to af de største festlige måltider, når vi fejrer jul og nytår med tilhørende festligheder. Julen er en højtid, der er forbundet med mange traditioner for de fleste familier. Det gælder bestemt også for julemaden!

 

For mange er det et must at servere gamle favoritter som flæskesteg, and og brunede kartofler. Her finder du alle de lækre opskrifter til julemiddagen, som med garanti vil inspirere dig til at sammensætte den helt rigtige julemenu. Du finder de gode gamle klassikere, men også opskrifter med et moderne twist. Og selvfølgelig er ingen julemiddag komplet uden den perfekte vin.

 

De helt rigtige opskrifter til nytårsaften

Når det kommer til nytårsaften, er der pres på for at få årets bedste fest. Men du skal ikke lade dig stresse – vi har en lækker nytårsmenu til nytårsaften. Uanset om du er på udkig efter klassiske retter eller noget mere moderne, har vi masser af lækre muligheder, som du kan vælge imellem. Og selvfølgelig giver vi dig også nogle eksperttips til at vælge de perfekte vine til din mad. Så læn dig tilbage, slap af, og nyd din nytårsmiddag!

 

Blogunivers med masser af opskrifter

Som nævnt i indledningen, finder du også mange andre lækre opskrifter på Mad og Monopolet. Vi anbefaler at du går ind på siden og bruger søgefunktionen eller kigger nærmere under ‘opskrifter’.

 

Her findes masser af opskrifter på både traditionelle retter, men også retter med et mere moderne twist.