Østerssmagning

Østers er en delikatesse og det er en delikatesse man kan fange i det danske farvande. Selvom mange umiddelbart forbinder østers med noget lidt ulækkert, så kan det faktisk smage rigtig godt og af mere end bare saltvand hvis man får det serveret på den rigtige måde. Denne oplevelse vil du få til en østerssmagning el. østerssafari, som du kan finde her på siden.

Mest populære østerssmagninger

Østerssafari i Limfjorden

i Lemvig

Pris: 300,00 kr.

Østerssafari fra Rømø

på Rømø

Pris: 175,00 kr.

Seafoodsafari med jyllandsakvariet

i Thyborøn

Pris: 595,00 kr.

 

Mangler din Østerssmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte østerssmagninger

Den lækre delikatesse, østers, kan man fange i de danske farvande, hvilket gør den både frisk når man får den, og bæredygtig, da den ikke skal transporteres fra langbortistan. Østers kan være slimede og smage af saltvand, men hvis dét er det eneste man har fået ud af en tidligere oplevelse med østers, eller det bare er den forestilling man har, så har man ikke smagt østers når de bliver serveret på den rigtige måde. Østers kan nemlig serveres og anrettes på mange måder, og dette kan du opleve til en rigtig østerssmagning.

 

Hvad er en østerssmagning?

En østerssmagning er en rigtig god måde at smage og opleve østers på. Østers er på mange måder en spise der deler vandende. Nogle mener det er en delikatesse, mens andre synes de er en smule for slimede. Er du en af dem, der ikke bryder sig om østers, kan en rigtig østerssmagning måske ændre din holdning, hvor de bliver tilberedt på forskellige lækre måder, af folk der virkelig ved hvad hvad de snakker om. Østerssmagninger kan også blive afholdt i forlængelse af en såkaldt østerssafari, hvor du selv får lov til at komme ud i naturen, og fange dine egne østers, og få dem tilberedt bagefter. For dem som elsker østers, kan dette være den ultimative måde at nyde delikatessen på, og for dem som ikke er vilde med dem, kan dette være en mulighed for at få øjnene op for østers, og smage dem på den bedste måde.

 

Østerssafari

Østers er en delikatesse, men de smager helt klart endnu bedre når du selv har været med til at fange dem! En østerssafari tager oplevelsen til helt nye højder. Ikke nok med at du får lov til at smage på en masse små delikatesser, så får du en fantastisk naturoplevelse med i købet. En østerssafari består af en guidet tur – typisk af en naturvejleder, eller en person der har stor kendskab til både området og dyrelivet omkring det. Her vil du få en masse ekspertviden om østers, muslinger, og deres samspil med havet og naturen. Noget af det fantastiske ved østers, er at de kan spises direkte fra havbunden, men der vil også være mulighed for at tilberede dem over grill – gerne med et glas champagne til.

Nogle af de bedste steder i Danmark at gå på østerssafari er ved Vadehavet eller Limfjorden. Ved begge steder er der altid garanti for, at du får østers med hjem, da man hurtigt kan finde rigtig mange. Især med hjælp fra en ekspert. Er du ekstra heldig, finder du måske endda en perle i én af dem.

 

Østerssafari i Vadehavet

Vadehavet er et helt særligt sted, som alle burde besøge, hvis ikke man er bange for at få våde tær. Det er også det sted i Danmark der er mest kendt for sine østers, og det er der så sandelig en grund til. Her findes østers ofte i overflod, og ved lavvande bliver hele havbunden forvandlet til ét stort tag-selv-bord af lækkerier. Her findes også både sandmusling, knivmusling, hjertemusling og en helt fantastisk naturoplevelse. Køber du billet til en østerssafari i Vadehavet, er der mulighed for at låne et par waders. Ellers skal du tage dine egne med – det kan nemt blive en våd oplevelse.

 

Østerssafari i Limfjorden

Limfjordens udmunding ved Vesterhavet er et andet godt sted at fange østers. Her holder JyllandsAkvariet østersafari i de lavvandede områder omkring Vesterhavet, og giver gode tips til fangst og tilberedning af de lokale østers, samt god historiefortælling om Limfjorden, Vesterhavet og den omkringliggende natur. Der er mulighed for at få dine østers tilberedt over grill, med et glas champagne, og resten kan du tage med hjem. Du får også din helt egne østerskniv og -spand, du kan tage med hjem. Du får med andre ord rigtig meget for pengene. Der er mulighed får at låne et par waders, men varme sokker og evt. skiftetøj, kan være en god idé, når man står i vandet i lang tid.