Østerssmagning

Østers er en delikatesse og det er en delikatesse man kan fange i det danske farvande. Selvom mange umiddelbart forbinder østers med noget lidt ulækkert, så kan det faktisk smage rigtig godt og af mere end bare saltvand hvis man får det serveret på den rigtige måde. Denne oplevelse vil du få til en østerssmagning el. østerssafari, som du kan finde her på siden.

Mest populære vinsmagninger

Østerssafari i Limfjorden

i Lemvig

Pris: 300,00 kr.

Østerssafari fra Rømø

på Rømø

Pris: 175,00 kr.

Mangler din Østerssmagning her?

Send en mail til os på hej@hlonline.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte østerssmagninger

Den lækre delikatesse østers kan man fange i de danske farvande, hvilket gør den både frisk når man får den og bæredygtig da den ikke skal transporteres fra langbortistan. Østers kan godt være slimet og smage af saltvand, men hvid er det eneste man har fået ud af en tidligere oplevelse med østers eller det bare er den forestilling man har, så har man ikke smagt østers når de bliver serveret på den rigtige måde. Østers kan nemlig serveres og anrettes på mange måder og dette kan du opleve til en rigtig østerssmagning.