Øl spa i Prag – Alternativ ølsmagning i Tjekkiet

af | jul 7, 2017

Tjekkiet er et land der er særligt kendt for deres ølproduktion. Øl fra Tjekkiet har den højeste kvalitet i verden og der er kommet flere kendte ølmærker, bl.a. Urquell Pilsner, bryggeriet 1765 og Staropramen. Den store tradition for øl i Tjekkiet, har medført at du kan få en helt unik øloplevelse i hovedstaden Prag.

Øl spa i Tjekkets hovedstad Prag

Den helt unikke oplevelse er et øl spa. Du kan simpelthen besøge et lokalt bryggeri i Prag, som tilbyder den unikke oplevelse, der består af et spa kar fyldt med lunt øl på 37 grader og fri øl i de 30 min. du har i øl spaen.

Du kan ikke opleve det mange andre steder i verdenen, så det er en helt speciel oplevelse. Hvis du er helt vild med øl skal du opleve dette, når du skal et smut til Tjekkiet. Det er en genial oplevelsesgave til ham/hende der elsker øl eller som et arrangement til en polderabend, der går forbi Tjekkiet som i forvejen er en genial polterabend by.

Pris: 849,00 kr.

Prøv øl spa i Prag

Øl spa godt for hud og blodcirkulation

Oplevelsen er ikke bare med øl og fuldskab i tankerne, for øl har nemlig i mange mange år, faktisk siden middelalderen, også været kendt for det gavnlige effekter på hud og blodcirkulation. 30 min. i et øl spa gør at den hud får en masse energi og bliver renset på en anden måde som er rigtig sund, samt det stimulere blodcirkulationen i kroppen, som altid er en god ting.

Det anbefales faktisk at du ikke skyller kroppen før senere på dagen efter du har været i øl spa, fordi alle de gavnlige effekter ført tager af flere timer efter behandlingen.

Rejse til Prag, Tjekkiet

Oplevelsen er uden transport og ophold i Tjekkiet, det skal du selv sørge for. Du skal derfor kun købe denne oplevelse hvis du allerede ved at du skal til tjekkiet i den nærmeste fremtid. Det er nemt at finde frem til bryggeriet når først du er i Prag.

Denne oplevelse vil være optimal at købe for dig der er i Prag på:

  • Herretur
  • Polterabend
  • Forretningsrejse
  • Ølferie

Vi synes det er en fantastisk sjov oplevelse, som man skal drage nytte af når man er i Tjekkiet. Ikke mindst fordi det er en helt anderledes måde at gå til ølsmagning på. Hvis du hellere vil finde en normal ølsmagning herhjemme i Danmark, så kan du se det store udvalg af ølsmagninger her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *