Øl-julekalendere er noget der er steget meget i popularitet de seneste par år, og det giver god mening. Der er rigtig mange – især mænd – der måske synes de får rigeligt med søde sager i December måned, og er vokset fra de traditionelle chokolade-julekalendere. Så hvordan sælger man en julekalender til mænd? Man putter selvfølgelig øl i. Der er noget mandehørm over en kalender med øl til hver dag i December, og en perfekt gave at give en god kammerat eller til manden der har alt. Der er også begyndt at komme flere forskellige kalendere, ikke kun med øl, men også med blandede lækkerier i form af kaffe, vin og luksuschokolade. Det tiltaler både mænd og kvinder der ikke er så meget til juleslik og andre søde sager som man i forvejen får rigeligt af op til jul, men hellere vil have noget lidt mere lækkert.

 

maggies pakkekalenderPakkekalender fra Maggies

Denne pakkekalender taler til manden der vil forkæles i December, med blandede lækkerier som marcipan, chokolade, vin, kaffe og selvfølgelig gode specialøl. Hver pakke er pakket individuelt som en lille gave, og der er 24 forskellige overraskelser der sikrer, at December bliver både god og sød. Kalenderen ligger i den dyre ende, men det er også en kæmpe én. Her er store gaver, som f. eks. en hel flaske rødvin(!) i hvert enkelt pakke, og så er kvaliteten helt i top. Der bliver altså ikke sparet på kvaliteten.

Pris: 999,00 kr

Læs mere

 

lav din egen øl julekalenderLav din egen øl-julekalender

Dette er i min mening en af de mest geniale måder du kan lave en personlig gave til en øl-entusiast du har kær. Kalenderen består af en flot og julet indpakning med plads til 24 flasker (op til 50cl), som du bare kan gå igang med at fylde op med yndlingsøllen, eller du kan finde på et sjovt tema. Måske lokalproduceret øl fra mikrobryggerier, stærke øl, juleøl eller noget helt fjerde. Brygger du dit eget øl, eller kender du nogen der gør, er denne kalender også helt oplagt.

Pris: 69,00 kr

Læs mere

 

thisted bryggeri julekalender med ølBrygmesterens øl-kalender fra Thisted Bryghus

Thisted Bryghus er igen i år ude med deres populære julekalender med 24 udvalgte øl fra deres bryggeri. Thisted Bryghus er blevet kåret til årets bryggeri hele tre år i træk, så du ved, at det er god øl der gemmer sig bag hver låge. og derfor ikke underligt at kalenderen har været ret populær de sidste par år den er blevet solgt. Thisted Bryggeri skal nok sørge for at det bliver en god jul igen i år.

Pris: 360,00 kr

Læs mere

 

Kender du en drengerøv eller en øl-entusiast der skal forkæles? Eller måske én der bare er lidt træt af alt det sukker man bliver proppet med hver eneste December, og meget hellere vil have en god øl? Om det er en kæreste, ven, din svigerfar eller bare dig selv, håber jeg at du fandt lidt inspiration til hvordan man kan forsøde December på en anderledes – og bedre(!) måde end bare en chokolade-kalender. God jul – og vigtigst af alt – SKÅL!