Hos Distinto får du autentisk vin til enhver smag, produceret på økologiske og biodynamiske råvarer, som er produceret i autentisk stil efter de druer en vin er lavet på, jorden den normalt kommer af, og være i generel tråd med hvad man kan forvente af en vin fra det oprindelige produktionsområde.

Sagt med andre ord betyder autentisk vin, at en vin skal smage og føles som en vin, som en vin gør fra det oprindelige produktionsland. Det vil sige at Chianti skal smage som en Chianti, og at en Barolo skal smage som en Barolo. Det giver nemlig en autentisk oplevelse, og dermed en autentisk vin.

For at få en autentisk vin er da det også helt nødvendigt og essentielt, at vinen produceres efter de metoder, som vinen produceres med på det oprindelige produktionssted. Den bedste vin er altså den, der smager og føles som den vin den er skabt til at være.

Autentisk vin får du masser af hos Distinto, og som tilbyder et stort udvalg af rødvine, hvidvine, rosevine og mange andre typer af autentisk vin. Hvad end du er til eller har brug for, så finder du med garanti en autentisk vin hos Distinto, der passer helt perfekt til dig.

Distinto har siden åbningen i 2002 haft et særligt fokus på italienske vine, men har siden udvidet deres repertoire, så det også inkluderer mange andre slags autentisk vin. Du får således vine fra flere dele af verden, der gør det endnu nemmere, at finde en autentisk vin der passer til dig.

Ønsker du den fulde oplevelse af Distinto og deres autentisk vin, så kan du møde op i deres tasteroom. Her kan du smage på nogle af de mange vine Distinto tilbyder, og finde frem til den bedste autentisk vin for dig. Du kan naturligvis også købe alt den vin du ønsker, så du også kan nyde godt af autentisk vin derhjemme.

Hos Distinto kan du også få autentisk vin hjem til dig selv, ved at bestille autentisk vin online. Dermed kan du få sendt autentisk vin direkte hjem til hoveddøren, og dermed sikre dig selv, at du aldrig løber tør for din yndlingsvin. Samtidig sparer du også en masse besvær, da du hverken skal tage ind hos Distinto i deres tasteroom, mens du også undgår at købe din vin i dit lokale supermarked eller vinforhandler. Ved at bestille din vin lige til døren, gør du det nemt for dig selv at købe din vin.