Macaronsmagning

Her finder du et overblik over alle macaronsmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere macaronssmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. For at læse mere om hvert enkelt macaronsmagning og bestille billetter, skal du blot klikke på billedet.

Mest populære macaronmagninger

macaronkursus med fransk dessertkok

i København

Pris: 449,00 kr.

Champagne- og macaronssmagning

i Aalborg

Pris: 369,00 kr.

Mangler din macaronsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Her på siden får du et komplet overblik over alle macaronsmagninger i Danmark. Du finder også links direkte til siderne hvor du kan købe adgang til oplevelserne. Macaronsmagningerne er indsamlet fra mange forskellige hjemmesider og arrangører og derfor køber man også adgang til smagningerne forskellige steder. Du kan finde macaronsmagninger i det meste af landet, men foregår primært i de store byer: København, Odense, Aalborg og Århus.

Hvad er macarons?

Macarons steg lige pludselig helt enormt i popularitet herhjemme efter første sæson af “Den Store Bagedyst” i 2012, og er gået fra at være nærmest ukendt i Danmark til at være på rigtig manges læber, og en fast del af inventaret hos mange bagerier.

Man kan næsten ikke undgå at støde på de små lækre småkager, men mange er måske stadig i tvivl om hvad det egentlig er.

En macaron er en form for småkage lavet på sukker, mandler og æggehvide, og minder i virkeligheden meget om det vi på dansk kalder en makron – både på smag og ordlyd.

Mange associerer macarons med det franske dessertkøkken hvor macarons er meget populære, og har været med til at forme den som vi kender den idag, men i virkeligheden stammer de fra Italien.

Hvad er en macaronsmagning?

En macaronssmagning er en eksklusiv oplevelse for dine sanser, og du vil blive forkælet med rigtig lækre anretninger.

Det der er særligt ved en macaronsmagning, er kvaliteten i de speciallavede og friskbagte macarons. Du kan idag købe færdiglavede macarons i supermarkederne, men de nærmer sig ikke den kvalitet du får af en rigtig macaronbager, der laver dem med det ene formål at imponere dig! Her bliver kræset om detaljerne, og du vil få lov at smage en masse forskellige og unikke macarons, som ikke bare kan købes i din lokale Føtex.

Macaronsmagning med Champagne

Da macarons er meget små delikatesser, vil en macaronsmagning ofte være kombineret med smagning af andre varer, enten andre former for bagværk eller champagne eller andre desertvine.

Især champagne er et hit sammen med macarons, da begge dele bliver associeret med noget lækkert og eksklusivt. Mange af de steder der tilbyder champagnesmagning har også macarons på menukortet, og omvendt. Det giver god mening, da champagne og macarons passer utrolig godt sammen, og balancerer hinandens smage.

Macaronsmagning for 2

Macarons er for alle, både store og små, men macaronsmagninger henvender sig dog mest til voksne, da det er små delikatesser som børn nok ikke vil kunne værdsætte helt på samme måde som voksne kan. Derudover hører der champagne eller desertvin til de fleste macaronsmagninger.

Macaronsmagning er dog meget velegnet til par, der ønsker lidt romantik og selvforkælelse. Her kan par nyde den ene søde smag efter hinanden, og med et glas god champagne, bliver det næsten ikke mere romantisk. Derudover kan en macaronsmagning give inspiration til at gå igang i køkkenet, og selv prøve at genskabe nogle af de små lækkerier.

Macaronsmagning 2019

Her på siden får du et komplet overblik over alle de macaronsmagninger der afholdes i Danmark. Du kan finde macaronsmagninger fra nogle af landes bedste champagnebarer, restauranter eller selvstændige dessertkokke. Vil du vide mere om hvilke smagninger, du kan finde her på siden, så kan du læse lidt mere om udvalgte arrangører nedenfor.

Arrangører

Hvem arrangerer alle disse macaronsmagninger? Typisk er det champagnebarer der afholder macaronsmagninger i forlængelse af en champagnesmagning. Så her kan du være helt sikker på at få gode bobler med. Ellers er det dessertkokke eller bagerier der har et stort fokus på deres dessertkager.