De danske gader flyder med lakrids og vi har mange lokale lakridsproducenter vi kan takke for dette. Blandet andet er der Johan Bülow lakrids og Lakridseriet, der laver alle mulige former for lakridser. Salt lakrids, sød lakrids, lakridschokolade, lakridskugler og meget mere, alt dette kan du få lækre smagsprøver på en af de mange lakrids julekalendere, som vi giver dig overblikket over herunder.

 

bulöw lakrids julekalenderLakrids by Johan Bülow julekalender

Johan Bülow er nok et af det mest kendte navne herhjemme når man snakker om lakrids, og med god grund. Den bornholmske iværksætter har virkelig formået at skabe et lækkert brand, og hans passion for lakrids og høj kvalitet, smitter af på smagen. Det er altså virkelig god lakrids! Han har efterhånden også lavet meget forskelligt lakrids, og derfor er en julekalender med 24 forskellige smagsprøver en rigtig god mulighed for at få smagt lidt forskelligt. Kalenderen indeholder 2 stk lækker lakrids under hver låge, og er den perfekte måde en lakridselsker kan tælle dagene op til jul.

Pris: 300,00 kr.

Læs mere

 

bulöw lakrids familiekalenderLakrids by Johan Bülow familie julekalender

Er det ikke nok med 2 stk lakrids om dagen, eller har du en hel familie der også holder af de sorte lækkerier? Så findes Johan Bülow-kalenderen også i familieudgave. Den koster dobbelt så meget, men indeholder faktisk tre gange så meget lakrids, og det giver næsten et helt kilo. 6 stk lakrids findes bag hver låge, så her er der virkelig noget at glæde sig til hver dag op til jul. Derudover skal det nævnes at æsken er virkelig flot, og oser af høj kvalitet og luksus. Det gør bare at det er en meget fin gaveidé til en lakridsglad familie.

Pris: 600,00 kr.

Læs mere

 

julekalender fra lakridserietJulekalender fra Lakridseriet

Lakridseriet har ligesom Johan Bülow fokus på lakrids af den absolut bedste kvalitet, og samler inspiration fra hele verden, hvilket gør deres lakridser unikke i både smag og udformning. Med en pris på 200 kr, ligger kalenderen i den lave ende af prislejet, men det gør den absolut ikke dårlig, da Lakridseriet er et meget anerkendt brand, der blandt andet er hyldet for deres meget spændene og varierede smage. Med en julekalender fra Lakridseriet, får du en flot gaveæske med lækre overraskelser under hver låge, der kan gøre ventetiden lidt sødere.

Pris: 199,00 kr.

Læs mere

 

ramlösa lakridsfabrik julekalenderAdventskalender fra lakridsfabrikken i Ramlösa

Denne flotte julekalender fra Ramlösa Lakridsfabrik, er også en god måde at forkæle smagsløgene på op til juleaften. Kalenderen indeholder 24 små æsker med 30g forskelligt lakrids i hver æske, og her er der virkelig mulighed for at smage på lidt af hvert. Ramlösa laver rigtig mange forskellige smage, med alt fra sødt til stærkt, og salt til meget salt. Derudover kan du smage spændene smagsvariationer med f. eks. chili, viol eller safran. I alt får du over 700g lakrids, så det skulle gerne gøre december måned en del sødere. Eller saltere? I hvert fald god!

Pris: 329,00 kr.

Læs mere

 

Kan du lide lakrids, kan du muligvis også lide andet slik. Er det tilfældet kan du med fordel tage et kig på vores slik julekalender oversigt eller chokolade julekalender oversigt.

Jeg håber denne artikel har hjulpet dig med at finde frem til årets julekalender til dig selv eller en du gerne vil glæde med små overraskelser hele december måned. Mangler jeg at skrive om en julekalender med lakrids, må du meget gerne nævne det i kommentarfeltet, så vi alle kan få glæde af den.