Mange danskere holder af at komme ud til forskellige prøvesmagninger. Det er en fin anledning til at få prøvet noget helt nyt at drikke eller spise og dermed at få indblik i et helt nyt område inden for gastronomiens verden.  

Mange vælger at deltage sammen med en flok venner og veninder, der måske er sammen i en lille klub eller forening. Her kan glæden for fx. bestemte drikkevarer blive dyrket. Øl, vin, gin, whiskey, eller måske bobler i form af champagne? Mulighederne er mange, og I er garanteret en festlig aften, som I kan tale om i lang tid efterfølgende. 

Er du gæst? 

Som gæst kommer du som regel ikke tomhændet hjem fra en prøvesmagning. De mange firmaer står klar til at overdynge dig med flyers med rabatkoder, små smagsprøver, kuglepenne – ja, listen er lang. 

I den sammenhæng er en flot mulepose uundværlig. Den holder styr på alle de små ting, og kan bæres af både mænd og kvinder. En mulepose er typisk af kanvas, og den hænges over skulderen. Praktisk, når du er på farten, og skal holde styr på mange ting. 

På siden her kan du finde inspiration til forskellige typer af muleposer og tasker. De findes i mange kvaliteter, og der er lidt for enhver smag. 

Er du vært(inde)? 

Så send gæsterne godt hjem fra prøvesmagningen med en flot mulepose med logotryk.  

Måske du sidder som repræsentant for et firma, der tilbyder prøvesmagninger? I den forbindelse er det oplagt at sende gæsterne godt hjem med en en flot mulepose eller taske med jeres firmalogo på. Det er en genial måde at få jeres logo set i gadebilledet, da muleposen helt sikkert vil komme med på den næste indkøbstur. Det er et holdbart alternativ til en goodie bag i papir. Uanset, om I er til lang eller kort hank, så kan I finde den rette mulepose til jeres firma. Kvaliteten af det kanvas, som poserne laves af, bestemmer I også helt selv. Der findes mulighed for at få en bund på posen, så den står bedre fast på jorden, og tingene “lander” mere elegant i posen. 

Muleposer og tasker går aldrig af mode. Om du gæst eller vært kan du gøre brug af den praktiske taske, og du får dit logo sammen med et eventuelt budskab ud i gadebilledet. Det er en af de mest holdbare løsninger du kan vælge, når du vil promovere et firma eller et budskab.