Vil du gerne tilføje gourmet is til din restauration? Så er Kastbergs gourmet is helt sikkert noget for dig. Med Kastbergs gourmet is får du produkter der holder længe, har stor variation, og som bliver produceret med en kvalitet i absolut topklasse.

 

Kastbergs gourmet is kan købes gennem flere forskellige og førende fødevaregrossister, herunder AB Catering, BC Cateringer, Inco, Dagrofa og Hørkram Foodservice. Vil du således gerne have mulighed for at servere Kastbers gourmet is, så skal du købe isen gennem en af disse fødevaregrossister.

Hvorfor skal isen købes gennem en fødevaregrossist?

Der er flere gode grunde til at Kastbergs gourmet is, udelukkende kan købes gennem fødevaregrossister. For det første henvender Kastberg sig til gastronomien, og sælger derfor kun til dem, der arbejder inden for foodservice industrien.

 

For det andet har Kastberg som mål, at deres is skal tilbydes som noget ekstra, og ikke som en is, alle kan få fat på i det lokale supermarked. Endvidere er kvaliteten på Kastbergs gourmet ud over det sædvanlige, og henvender sig derfor særligt til dem, der gerne vil lave desserter i den højeste klasse.

Hvilke fødevaregrossister kan man købe fra?

Som allerede nævnt er der en række fødevaregrossister, som man skal købe Kastbergs gourmet is igennem, hvis man ønsker at købe Kastbergs gourmet is. Det drejer sig om AB Catering, BC Cateringer, Inco, Dagrofa og Hørkram Foodservice.

 

Disse fødevaregrossister er blandt de mest velrenommerede i Danmark, og som tilsammen tilbyder deres catering i hele landet. Det betyder, at man både er garanteret en høj kvalitet, samtidig med at man kan købe gennem grossisterne, uanset hvor i landet man befinder sig.

 

Ønsker du at vide mere om Kastbergs gourmet is, eller nogle af de fødevaregrossister der forhandler isen, så kan du se meget mere på deres hjemmesider.