I denne artikel har jeg lavet et overblik over alle julekalendere til kaffeelskere – vent lige, alle i Danmark elsker jo kaffe? – Så i denne artikel har jeg lavet en oversigt over alle julekalendere med kaffe til danskerne. Få en ny kaffe hver dag eller hver søndag i advent med en af disse fantastiske pakkekalendere fra nogle af de bedste danske kaffeproducenter.

 

julekalender kaffeThe Coffee Brewer: Growers Cup julekalender

The Coffee Brewers har lavet en meget unik julekalender der består af 24 poser kaffe. Disse poser er super smarte, da man blot hælder en halv liter kogende vand i posen, lukker den og lader den stå i fem minutter. Efter fem minutter åbner man posen, og hælder den færdigbryggede kaffe over i sin kop. Det bliver simpelthen ikke mere enkelt at brygge kaffe, og sådan kan man nemt starte dagen, hver dag op til jul. I kalenderen får du lov at smage på 12 forskellige slags kaffe, hvor alle kaffer er håndristede på The Coffee Brewers mikrobryggeri.

Pris: 299,00 kr

Læs mere

 

adventskalender pakkerTeacup kaffe adventskalender

Denne adventskalender fra teacup.dk er perfekt til en kaffeelsker der skal forkæles, og består af fire gaver i flot indpakning. Selve indholdet af pakkerne, afslører forhandleren ikke mange detaljer om. Det lader de være en overraskelse. De røber dog så meget, at der er tale om kaffe, konfekture og andre lækkerier af høj kvalitet, og der er ingen tvivl om at det er gode ting at blive overrasket med. Så hvis du gerne vil overraskes – eller overraske nogen – med god kaffe og søde sager, er denne adventskalender et godt bud.

Pris: 400,00 kr

Læs mere

 

pakkekalender fra maggiesKaffe og chokolade julekalender

Vil du overraskes endnu mere, med forskellige lækkerier hver dag op til jul, så prøv denne julekalender fra Maggies.dk. Også her er gaverne pakket fint ind, og markeret med tallene 1-24, og med hele 24 gaver er der god mulighed for at blive forkælet med meget godt og blandet. Kalenderens primære produkter er chokolade og kaffe, men indeholder også andre ting med f. eks. marcipan, honning, mandler og nødder, og giver en god mulighed for at forkæle dig selv, eller en anden, hver eneste dag op til jul.

Pris: 639,00 kr

Læs mere

 

adventskalender pakkerAdventskalender til kaffeelskeren

Endnu en adventskalender med blandede lækkerier til kaffeelskeren, denne gang fra noru.dk, der bærer sloganet “luksus til din hverdag”. Det er et passende slogan i denne sammenhæng, da denne adventskalender indeholder – tja, det vil vi faktisk ikke svare på, for ifølge leverandøren er indholdet nemlig hemmeligt. De lover dog at du ikke bliver skuffet! Så hvis du virkelig vil overraske nogen, eller måske bare overraske dig selv (det er jo ikke så tit man får muligheden for det), så er denne kalender et rigtig godt bud.

Pris: 500,00 kr

Læs mere

 

Estate Coffee Kaffekalendernespresso julekalender

Dette er en helt genial – og meget praktisk julekalender til kaffedrikkeren. Kalenderen indeholder 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage til Nespresso-maskiner. Er du en af dem der starter dagen med en kop kaffe fra Nespresso-maskinen, får du her en hyggelig og nem måde at få dit daglige koffein-fix på, samtidig med at du får muligheden for at smage på en masse forskellige varianter. Måske finder du din nye yndlingskapsel?

Pris: 199,00 kr

Læs mere

 

Fandt du ikke den en kaffe julekalender der var noget for dig? Så kan du også overveje at lave din helt egen. Det kan du fx gøre ved at købe 4 poser kaffe – en til hver søndag i advent og give adventskalenderen til en du holder af. Har du andre gode forslag, så skriv det endelig i kommentarfeltet herunder!