Dette indhold er sponsoreret

Når du optager et lån, så kan du gå en lang periode i møde, hvor du hver måned skal betale en månedlig ydelse for at indfri dit lån. Hvis du optager mere end ét lån, så vil dette beløb blot blive større.

Det kan i længden blive svært, at finde penge til de små glæder i livet, når lån og gæld hober sig op til hverdag. Men vidste du, at du kan spare penge på dine lån ved at samle dem?

Et samlelån giver dig mulighed for at samle alle dine lån under én låneudbyder, så du ikke skal tilbagebetale forskellige beløb for forskellige lånetyper til en lang række forskellige låneudbydere.

Du skal blot betale én månedlig ydelse, og kan herefter spare penge hver måned. Dermed kan du få indfriet dine tidligere lån, og samtidig spare penge, så du kan nyde livet og forkæle dig selv med for eksempel en lækker smagning.

Find billige muligheder online

Der findes et hav af forskellige låneudbydere af samlelån online. Derfor kan det virke overvældende, når du vil finde den rette låneudbyder med det billigste samlelån.

Du kan med fordel anvende en sammenlignings platform. Dette er en mulighed for at finde det billigste samlelån iblandt en lang række forskellige låneudbydere.

Hjemmesiden giver dig en god oversigt over forskellige låneudbydere, som hver især tilbyder samlelån til forskellige priser. Listen indeholder information såsom potentielt lånebeløb, løbetid for lånet, ÅOP eller rentesats, samt forventet svartid på din ansøgning.

Du kan derfor hurtigt få et overblik og vælge den udbyder, som kan tilbyde den billigste løsning.

Øg dine chancer for en godkendelse

Du kan også med fordel anvende en låneberegner. Denne tillader dig, at beregne dine nuværende lån, så du får et overblik over din gæld. Derudover kan du indhente lånetilbud fra låneudbydere, som tilbyder samlelån med høj godkendelse.

Et samlelån med høj godkendelse betyder, at låneudbyder har tendens til at godkende en stor del af de låneansøgninger, som der modtages angående samlelån. Dette betyder, at dine chancer for at blive godkendt til et samlelån er højere.

Simpelt at anvende en låneberegner

Låneberegneren er et værktøj, som du kan anvende til at få et overblik over din gæld. Hertil skal du oplyse om din nuværende gæld. Du skal indtaste lånetype, långiver, månedlig ydelse samt restgæld for alle dine lån.

Herefter kan du se en oversigt over din samlede gæld, samt hvad den forventede månedlige ydelse vil være for dit samlelån. Baseret på denne information, kan du indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere.