Har du et brændende ønske om at komme på ferie i år? Størstedelen af os ønsker at komme på ferie en gang imellem. Det er rart at komme lidt væk fra hverdagen, og bare slappe af på en helt anden måde. Har du allerede planlagt hvor din ferie går hen, eller er du ikke helt afklaret med det endnu? Så kan det måske være en god idé at snart få styr på det, så alle de gode sommerhuse eller hoteller ikke bliver taget.

Feriebudget er vigtigt!

Når du planlægger din sommerferie, så er det vigtigt du lægger et budget – på den måde har du et overblik over hvor mange penge du har at gøre godt med, samt hvad ferien må koste. Her skal du både regne fly og hotel med, men også hvad du påtænker at bruge på mad og fornøjelser. Ferie betyder for mange afslapning, forkælelse og frihed – derfor sidder pengene også lidt løsere end normalt, da man gerne vil nyde ferien fuldt ud. Det er derfor vigtigt at lægge et realistisk budget, da det nemlig ikke er sjovt at komme hjem og så have brugt for meget. Du kan derfor eventuelt sætte lidt ekstra af til uforudsete udgifter – en såkaldt ”buffer”. På den måde er du sikret, at du ikke lige pludselig står uden nogle penge tilbage.

Oplevelser til ganen

Hvis du i din sommerferie ønsker at tage ud og få en masse oplevelser, så kan det være du b.la. skal prøve smagsoplevelser. Om det er i Danmark eller udlandet betyder intet, da du nemlig kan tage på smagsoplevelser både i Danmark og uden for Danmark. Dette er smagsoplevelser som f.eks. vinsmagning, champagnesmagning, ginsmagning, ølsmagning, chokoladesmagning og karamelsmagning. Der findes mange forskellige smagsoplevelser i Danmark, som du kan prøve – og de findes mange steder rundt om i landet, så der er nok af muligheder. Tag din ven eller kæreste under armen, og få en oplevelse sammen.

Lån penge til ferien

Det er ikke altid at opsparingen rækker til de drømme, du gerne vil udleve. Hvis økonomien er presset og hverdagen stresset, så bliver ferie ofte noget, som bliver nedprioriteret og kommer i sidste række, da man gerne vil have styr på alt det andet først. Selvom hverdagen og økonomien er presset, skal du stadig have lov til at nyde sommerferien – og dette kan du gøre med et ferielån.  Du kan ansøge om at optage et ferielån gennem banken eller gennem en låneudbyder. Låneansøgningsprocessen er længere i banken og der er højere krav, end der er hos en online låneudbyder. KreditNU er bl.a. en af de online låneudbydere, som du kan ansøge om at optage et lån hos. Så du kan få råd til din sommerferie!