Hvilke måltidskasser er egentlig bedst? Hvis du lytter til radio eller følger med influencere, så har du sikkert allerede opdaget at mange af dem reklamerer for Hello Fresh. Men at det lige er dem du nok kender til handler mere om marketing budget end så meget andet!

På Sundaftensmad.dk har vi samlet mere end 100 forskellige danske måltidskasser, så det er ikke udvalget der mangler, måske snarere tværtimod. Med så mange forskellige muligheder, hvordan skal man så overhovedet kunne vælge?

Det får du svaret på her. Der er nemlig gode muligheder for at smage sig igennem de mest populære måltidskasser, til en billig penge. 

Brug rabatkoder og tilbud


Der er mange penge at spare på at benytte sig af de mange tilbud og rabatkoder på måltidskasser. Det er et marked i vild vækst og med masser af konkurrence, så udbyderne bliver nødt at lokke med rigtig gode tilbud.

Hos mange af forhandlerne kan få første uges ordre med op til 50% rabat. Hos andre får du ikke rabat, men kan så til gengæld få en gratis kokkekniv. Det er alligevel rimelig fristende at slå til med dens slags tilbud.

Heraf følger så også at du ikke bør slå til på det første eller det bedste, men skal prøve dig frem. Du behøver ikke skamme dig over at bestille fra det ene sted en uge og så det andet sted næste uge. Tag alle intro tilbuddene med, så går der et par måneder med det.

 

Fleksibelt og nemt

 

De fleste steder kan du melde dig til og modtage din måltidskasse allerede næste uge og der er ingen binding.

Det vil sige at du bare betaler for det du vil have den ene uge og der er ingen krav om at du så skal fortsætte med det og der er ingen nederen opsigelsesperioder som man jo ellers kender det fra rigtig meget.

Udvalget er stort og man kan få alle mulige forskellige temaer, fx om det skal være børnevenligt eller om det skal være med fisk eller glutenfrit eller om det skal være med inspiration fra hele verden. Og selvfølgelig også vegansk, det må vi ikke glemme vel?

På vores hjemmeside Sundaftensmad.dk kan du filtrere og søge i udbuddet, som vi opdaterer hver måned. Vi har det største udvalg samlet et sted, som du ikke finder andre steder. Så klik dig ind og find den måltidskasse du har lyst til. God fornøjelse.