Gingle bells, gingle bells, gin goes all the way, oh what fun it is to drink, from an open bottle of gin. Vi elsker gin her på Findsmagning.dk og hvilken bedre måde at komme gennem december måned på end med en gin julekalender. Ny gin hver dag eller hver søndag hvis man vælger en adventkalender med gin, for de findes nemlig også. Her er overblikket over alle de bedste gin pakkekalendre.

 

Mac Y gin julekalenderMac Y gin julekalender

Hvert år har Mac Y en gin julekalender med 24 låger. Det er en af Danmarks største importører af special spiritus inklusiv gin. Blandt deres mange forskellige gin, vælger de så hvert år at samle dem i en julekalender, så du kan smage og finde dine favorit gin blandt deres store udvalg.

Bag hver låge i pakkekalenderen befinder sig et rør med 2 cl gin. Det er en perfekt mængde til at smage ginen “on the rocks” eller i en lille G&T drink. Det er muligt at forefinde unik info om hvert enkelt gin på en særlig hjemmeside til formålet, lavet af Mac Y. Det får du selvfølgelig meget mere info om når du modtager julekalenderen. Af denne hjemmeside kan det fx fremgå om det er en god gin til en bestemt drink eller om den klare sig godt alene.

Pris: 599,00 kr.

Læs mere

 

gin julekalenderGin julekalender med 24 låger

Først tager vi kig på en helt basic julekalender kun med gin og med 24 af dem selvfølgelig. Det er meget gin på en måned og også meget at skulle smage på gin hver dag i en hel måned, derfor er denne julekalender selvfølgelig til dig der elsker gin overalt på jorden og ikke vil have noget i mod at indtage en betydelig mængde forskellige gin i løbet af december måned.

Den indeholder 24 nummererede flasker a 100 ml og til hver flaske er der en nummereret konvolut med beskrivelse af dagens gin. Det kan være sjovt at starte med at smage på ginen og skrive ned hvad man synes den smager af evt. komme med et bud på hvilken gin det, inden man åbner for kuverten og får alle svarene.

Pris: 1.995,00 kr.

Læs mere

 

gin og tonic adventskalenderAdventskalender med Dansk gin & tonic

Vi kan faktisk godt finde ud af at lave gin i Danmark og det kan du få at smage på egen tunge med denne super lækre og unikke adventskalender. Den indeholder nemlig kun gin og tonic produceret af danske firmaer. Du kan dermed læne dig godt tilbage hver søndag i advent og nyde hvor gode vi er til vore ginhåndelag i Danmark.

Hvilke gin og tonics der er i adventskalenderen er ikke nogen hemmelighed på forhånd, selvom det også kunne have været sjovt. Den indeholder 4 gin fra Herbie Gin, Trolden Destilleri, Elg Gin, OriGinCPH og selvfølgelig 4 tonicvand fra Oh Deer Tonic. Pakkekalenderen leveres i en flot miljøvenlig trækasse, der er nummereret med tallene 1-4 og man kan åbne en låge hver dag. Det er altså muligt at holde det hemmeligt for den der modtager adventskalenderen.

Pris: 395,00 kr.

Læs mere

 

gin julekalenderGin & Tonic julekalender med 24 låger

Det fleste danskere vil foretrække gin sammen med tonic og derfor skal du da heller ikke snydes for muligheden for at få en gin pakkekalender fyldt med Gin & Tonic drinks. Denne pakkekalender fra Smageklubben indeholder 24 låger med hver 24 gin smagsprøver af 100 ml og 24 dertilhørende tonicvand a 200 ml.

Alle gin og tonicvand er nøje udvalgt af eksperterne bag Smageklubben, som det altid er hvid du handler om dem. Alle flasker er ligeledes nummereret og med følger der 24 konvolutter der beskriver hvert enkelt gin ned i detaljen. Indtil du åbner konvolutten vil det derfor være en overraskelse hvilken gin det er du får den pågældende dag. Det er en dyr julekalender, men et must-have for ginelskeren.

Pris: 2.395,00 kr.

Læs mere

 

adventskalender ginAdventskalender med gin

Julekalender eller adventskalender – det er spørgsmålet. En adventskalender er som regel med større gaver og for dem der kan vente en uge på at åbne den næste gave. I dette tilfælde bliver gaverne desværre ikke større af at vælge adventsgaver. Flaskerne med gin fra Smageklubbens adventskalender har nemlig samme størrelse som dem fra dere julekalender. Til gengæld får du en meget billigere kalender til julen.

Den indeholder fire flasker a 100 ml gin. Til hver flaske høre der en kuvert hvori der ligger en nøje beskrivelse af hvert enkelt gin. hvor den kommer fra, hvad den smager af, hvem producenten er og så videre.

Pris: 369,00 kr.

Læs mere

 

adventskalender ginGin & Tonic adventskalender

Ovenstående adventskalender fås selvfølgelig også suppleret med noget lækker tonicvand, sådan at du hver søndag i advent kan sætte dig ned og nyde en god G&T’er i stedet for are at nyde ren gin, som for nogle kan være svært at nyde. Du kan selvfølgelig også bare købe ovenstående kalender og købe tonicvand selv, men det er ikke samme kvalitets tonic du får.

Her får du 4 gange 100 ml gin og 4 gange 200 ml tonic. Det er fire forskellige tonic, der passer særligt godt til hver sin gin. Dermed får du den optimale smagssammensætning og i de tilhørende konvolutter der beskriver ginen er der også anbefalinger til hvordan du skal tilberede din gin og tonic drink.

Pris: 449,00 kr.

Læs mere

 

julekalender blandet spiritusJulekalender med blandet spiritus (inkl. gin)

Kan du godt lide gin og andet spiritus, så er denne julekalender højst sandsynligt for dig. Det er en julekalender med 24 låger, men der er ikke kun gin bag lågerne der er også fx rom og whisky. Dermed bliver december måned ikke så ensformig som den ville blive med en julekalender kun med gin.

Denne julekalender indeholder blandet spiritus i form af gin, cognac, rom og whisky. Der er garanti for at der mindst er 4 af hver type alkohol i kalenderen, men der kan fx godt være flere gin end whisky osv. Det er en fed pakkekalender hvis du har en blandet smag eller til dig der har lyst til at kaste sig ud i andre typer spiritus end bare gin. I de medfølgende konvolutter står der al info om spiritussen i de nummereret flasker, så det gør ikke noget at være grøn på området.

Pris: 1.695,00 kr.

Læs mere

 

Lav din egen julekalender med ginlav din egen julekalender

Hvis du hellere vil have muligheden for at lave din egen julekalender med gin, findes der også en løsning til dette. Denne kalender består af en flot pap-æske med 24 små rum bag låger. Ikke nok med det, så medfølger der også 24 glasflasker (5 cl), så du nemt kan gå i gang med at lave din egen kalender. Dette er en helt genial løsning til der allerede har en større samling af gin, laver dit eget eller bare har nogle særlige flasker, som man ikke bare kan købe hvor som helst. Her er der også mulighed for at kunne give en gave som er meget mere personlig, med gin (eller andet!), som du selv har udvalgt.

Pris: 59,00 kr

Læs mere

 

Som du kan se er der masser af muligheder for at få slukket din gin og gave tørst i december måned, med en af de mange forskellige gin julekalendre el adventskalendre. God fornøjelse og glædelig jul når vi kommer så langt!