Hvis du ønsker en foodtruck til din næste begivenhed, så er dette bestemt en mulighed.

Foodtruck til din begivenhed

Foodtruck som madleverandør til din næste begivenhed er blevet en mulighed i Danmark. De seneste år er mange foodtruck virksomheder blomstret op i landet og de kan nu findes på forskellige lokationer, hvor maden kan købes til hverdag og der findes mange foodtruck koncepter, som kan bestilles til fester, fødselsdage, konfirmationer og begivenheder.

Ifølge Google Trends er populariteten af foodtruck søgninger steget med ca. 35% over de senest tre år og det ser ud til, at trenden fortsætter opad. Grunden til denne trend er ikke helt fastlagt, men i denne artikel vil vi komme med vores teorier og forslag til, hvad der har gjort lige netop foodtruck koncepter til noget, der er blevet meget efterspurgt.

Et fænomen fra USA

I USA er foodtruck virksomheder over de seneste 20-30 år blomstret op, som en mulighed for at få en god og billig frokost, en festlig aftensmad og endda som natmad efter en god fest. Der har været mange programmer i TV, artikler og meget andet om lige netop dette foodtruck fænomen. Koncepter, idéer og trends fra USA kommer typisk til Danmark få år efter og bliver populære gennem medier og besøg fra udlandet.

Catering er kedeligt

Almindelig buffetcatering er blevet meget genkendeligt til mange traditionelle fejringer og mange, som ønsker at fejre deres større begivenheder ønsker en uforglemmelig oplevelse for deres gæster. Derfor vælger mange at tænke i nye baner når de skal fejrer deres fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og mange andre begivenheder – her kommer en foodtruck typisk ind i billedet.

Nemmere end meget andet

Når en festarrangør bestiller en foodtruck er der sikkerhed for, at der ikke skal forberedes meget andet en en placering og typisk adgang til noget strøm. Med andre former for madudbud til fester følger der typisk forberedelse, rengøring og en den koordinering med. Når en foodtruck ankommer er det dennes ansvar at have alt med og have styr på forberedelse og også for at efterlade lokationen ren.

Det er vores bud på, hvorfor foodtruck til fester er blevet et populært valg for mange.