Der er ikke noget ideelt tidspunkt at rejse på, men de fleste er enige om, at sommeren er er det bedste tidspunkt at pakke din kuffert på, og rejse et sted ud i verden. Når du planlægger en rejse, er den sværeste beslutning, hvor du skal tage hen.

De fleste rejser til de populære rejsedestinationer for turister, men der er en undergruppe af gourmander, der pakker deres kuffert for at rejse ud og finde den bedste mad den kan. Er du en af dem, så læs med her, og få nogle gode rejsedestinationer til gourmetelskeren. Har du derimod brug for en kuffert til rejsen, så kan du se et stort udvalg på https://rejsegear.dk/collections/kufferter.

Tokyo, Japan

Tokyo er en af de bedste rejsedestinationer når det kommer til mad, med flere Michelin-stjerne restauranter end nogen anden by i verden. Der er i alt 304 spisesteder, heraf 4 steder med 3 stjerner, 26 steder med 2 stjerner og 160 steder med 1 stjerne. Det vidner om en madkultur der er værd at besøge, så pak din kuffert og rejse til Tokyo i Japan.

Bologna, Italien

En smuk bjergkæde grænser op til denne norditalienske by, som er omgivet af fyrreskove, krystalklare søer og frodige sletter. Selvom dette helt sikkert bidrager til byens tiltrækningskraft som turistdestination, placerer det den også som et vigtigt knudepunkt, for distribution af naturlige ingredienser til nærliggende restauranter.

Som navnet antyder, har Bolognese sauce og andre italienske specialiteter såsom mortadella, baloney pølse og parmesanost, alle deres oprindelse i byen Bologna. Sørg for at medbringe en ekstra kuffert, så du kan få noget af det fremragende madlavning med hjem til Danmark.

New Orleans, USA

Er din kuffert klar til endnu en fantastisk destination? New Orleans, en af ​​verdens mest livlige og farverige byer, er en populær destination for os der elsker mad. Byens franske indflydelse er dens mest karakteristiske træk, mens dens beliggenhed ved vandet og overfloden af ​​lækker fisk og skaldyr (inklusive rejer, languster og havkat) også er stærke salgsargumenter for at rejse til New Orleans.

Chiang Mai, Thailand

Mange mennesker elsker det asiatiske køkken, men du vil alligevel blive positivt overrasket over den kunstneriske præsentation, og smag af autentisk thailandsk køkken, når du besøger landet.

Chiang Mai er en af ​​de bedste destinationer i Thailand for madelskere. Gurkemeje, kokosmælk og citrongræs er tre af de vigtigste ingredienser i de thailandske kulinariske oplevelser, som restauranter tilbyder turister. Pak en kuffert og kom afsted til Chiang Mai i Thailand, og oplev det fantastiske thailandske køkken.