Står du og skal flytte fra en bolig til en anden? Så bør du måske overveje at kontakte et af de mange danske flyttefirmaer og få dem til at klare arbejdet. Det kan nemlig godt betale sig på utroligt mange punkter. Læs med her, hvis du vil blive klogere på hvilke.

Spar dig selv for besværet

Først og fremmest, så er der bare ikke særligt mange, der har lyst til at bære på en masse tunge kasser og møbler. Hvis du er en af dem, så spar dig selv for besværet og kontakt i stedet et flyttefirma til at gøre det.

Find en billig løsning

En af de vigtigste pointer er også, at alle flyttefirmaer ikke er lige dyre. Du kan derfor godt komme afsted med at finde en relativt billig løsning. Skulle det lykkedes, så handler det ikke om at finde gode grunde til, hvorfor du bør gøre det – så skal du til gengæld finde blot én god grund til, hvorfor du bør gøre det selv, hvis det skal kunne betale sig. Og det kan godt være svært.

Undgå at skade dit gamle hjem

Når du flytter, så skal du som sagt have en masse ting fragtet ud af din gamle bolig. Hvis det er et hus, som du skal have solgt, eller hvis det er en lejlighed, som du ikke vil miste depositum på, så er det ikke hensigtsmæssigt at risikere, at du får slået en masse møbler imod væggene.

Hyrer du derimod et af de mange danske flyttefirmaer til at klare arbejdet, så har de med garanti nogle teknikker og metoder, som de benytter for at undgå, at dette vil ske. Selv dette bør være grund nok til at hyre flyttefirmaer – både fordi et depositum på en lejlighed er dyrt, men også fordi salgsprisen af din bolig selvfølgelig falder, hvis der er skræmmer.

Undgå at skade dine møbler

En ting er, at du risikerer at væggene kommer til skade, en anden ting er, at du også risikerer, at dine møbler kommer til skade. Særligt tunge og uhandy møbler er meget udsatte, når du flytter, fordi det kræver lidt finesse at få dem løftet og vendt på den helt rigtige måde, så du kan få dem ned ad trappen og ud af døre.

Igen handler det simpelthen om at flyttemændenes erfaring er utroligt brugbar her. De har flyttet utroligt mange møbler, og de ved lige præcis, hvordan de skal håndtere dem, så det går sikkert til for alle involverede – mennesker, møbler og vægge.

Kan det betale sig at lade være?

Mange vælger at gøre det selv i stedet for at kontakte flyttefirmaer, fordi de tror, at det vil være en væsentligt billigere løsning. Og for nogen er det måske også tilfældet. Dog er der også udgifter forbundet med dette.

Hvis du vælger at gøre det selv, så kræver det stadig, at du har noget at flytte det i. Derfor skal du altså ud og leje en trailer – og du skal være sikker på, at du har et køretøj, der må trække den. Her betaler du typisk per dag, hvor du skal bruge traileren, så prisen vil afhænge af, hvor lang tid det tager dig.

Derudover skal du dog huske, at du også skal betale brændstof. Hver gang du kører en ekstra tur, så bliver det altså en lille smule dyre.

Sidst, men ikke mindst, så skal traileren lejes et sted fra. Hvis du flytter langt væk, så skal du lægge en ekstra tur oveni frem og tilbage, fordi du skal tilbage med traileren.