Er du typen der elsker cognac, så er du formentlig også typen der elsker en cognac julekalender. Desværre er cognac-typen ikke den mest udbredte i Danmark og derfor er udvalget af Cognac kalendre ligeså. Vi har dog støvet dem op der er og du kan hvert år finde dem listet op herunder.

 

Cognac adventskalenderCognac adventskalender

En adventskalender indeholder som bekendt 4 gave – en til hver søndag i advent. Denne adventskalender indeholder også 4 gaver, men hver gave er bare i dette tilfælde en lille flaske cognac til ud på de sene adventstimer.

Adventskalenderen er fra Smageklubben, hvis koncept er at give dig mulighed for at smage på så meget forskelligt spiritus som muligt, så du ikke spilder tiden på at smage på alt det dårlige. Deres adventskalender indeholder 4 nummererede 4 cl flasker med cognac i. Dertil høre 4 nummerede kuverter, som afsløre indholdet af hver flaske og en masse info om den enkelte cognac. Du ved derfor ikke hvad du får før du har smagt på det.

Pris: 369,00 kr.

Læs mere

 

Lav din egen julekalender med cognaclav din egen julekalender

Hvis du hellere vil have muligheden for at lave din egen julekalender med cognac, findes der også en løsning til dette. Denne kalender består af en flot pap-æske med 24 små rum bag låger. Ikke nok med det, så medfølger der også 24 glasflasker (5 cl), så du nemt kan gå i gang med at lave din egen kalender. Dette er en helt genial løsning til der allerede har en større samling af spiritus, laver dit eget eller bare har nogle særlige flasker som man ikke bare kan købe hvor som helst. Her er der også mulighed for at kunne give en gave som er meget mere personlig, med cognac (eller andet!), som du selv har udvalgt.

Pris: 59,00 kr

Læs mere

Desværre, som sagt, er udvalget af cognac julekalendre begrænset og vi har derfor ikke flere på listen. Kender du til nogle, så er du mere end velkommen til at dele info om dem i kommentarfeltet herunder.