Cidersmagning

Her finder du et overblik over alle cidersmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere smagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. For at læse mere om hvert enkelt cidersmagning og bestille billetter, skal du blot klikke på billedet.

Mest populære cidersmagninger

cidersmagning

 

Pris: 195,00 kr.

mangler din cidersmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Cider har aldrig rigtigt slået igennem herhjemme, på samme måde som det har i lande som f. eks. Irland eller England, hvor cider er meget populært. Den mest kendte cider herhjemme er nok Somersby, som for mange er blevet et populært alternativ til øl.

Mange har dog stadig den fordom, at cider er et lidt feminint alternativ til øl, og mest tilegnet unge mennesker der endnu ikke har “lært” at drikke øl. Dette er dog en lidt forkert indstilling at have, da der findes rigtig mange spændende ciders – også herhjemme, og æblerne, som cideren er brygget på, kan skabe nogen meget forskellige smagsnuancer, både sure og søde

Her på siden får du et komplet overblik over alle cidersmagninger i Danmark. Du finder også links direkte til siderne hvor du kan købe adgang til smagningerne. Cidersmagningerne er indsamlet fra mange forskellige hjemmesider og arrangører og derfor køber man også adgang til smagningerne forskellige steder.

Hvad er en cidersmagning?

En cidersmagning er et arrangement, hvor du får mulighed for at smage på flere forskellige ciders. Ved de fleste cidersmagninger er der også mulighed for at købe nogle af de flasker man har smagt, med hjem, hvis man smager en cider man rigtig godt kan lide.

Cidersmagning for 2, 3, 4 el. flere

Cidersmagning er for alle over 18, unge som gamle, og derfor er der som regel heller ikke nogen begrænsninger på, hvor mange man kan deltage i en cidersmagning. Har du lyst til at tage til en vinsmagning alene, kan du bare nøjes med at købe en billet. Det er der rigtig mange der gør, og det kan også anbefales, da man møder mange nye mennesker med samme interesse som en selv. Har du lyst til at tage til cidersmagning med 1 ven, 2 venner eller hele familien, så kan man også tage til vinsmagning for 2, 3, 4 eller flere. Det er bare at købe flere billetter.

Cidersmagning 2019

Her på siden får du et komplet overblik over alle de cidersmgninger der afholdes i Danmark. Vil du vide mere om hvilke cidersmagninger du kan finde her på siden, så kan du læse lidt mere om udvalgte arrangører nedenfor.

Arrangører

En cidersmagning vil typisk foregå på en bar eller vinbar, der har specialiseret sig i cider. Cidersmagning er dog lidt af en niche i forhold til f. eks. vin- eller ølsmagning. Faktisk har vi i Danmark nordens eneste dedikerede ciderbar- og butik, Holm Cider.

Holm Cider

 Holm Cider er et af verdens mest specialiserede cidersteder, og den eneste i hele norden. Til cidersmagning hos Holm Cider, vil du komme til at smage danske ciders, brygget på efterårets æbler, men du får også mulighed for at prøve bl. a. engelske eller franske cider, der har helt andre smagsnuancer i det søde eller sure.

Her får du også mulighed for at købe din yndlingscider med hjem, og du finder ikke større udvalg i hele norden.