Chokoladesmagning i Aalborg

Her finder du et overblik over alle chokoladesmagninger i Aalborg by og omegn, der bliver afholdt i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere chokoladesmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. For at læse mere om hvert enkelt chokoladesmagning og bestille billetter skal du blot klikke på billedet.

Aalborg er Danmark 3. største by, og det betyder at det er en by der har rigtig meget at byde på. Du kan komme til massere af chokoladesmagninger i Aalborg, og nogle af arrangørerne er sågar helt lokale, hvilket betyder at de altid har ligget i Aalborg og producerer chokoladen i Aalborg.

Chokoladesmagning i Aalborg 2018

Vi er et af de lande i verden, hvor vi spiser mest chokolade pr. indbygger. Det afspejler sig også i antallet af chokoladesmagninger der bliver afholdt rundt om i landet. I Aalborg bliver der jævnligt holdt chokoladesmagninger hos lokale delikatesseforretninger eller hos chokoladeproducenter. Du kan på denne side, hele året, holde øje med alle de chokoladesmagninger der bliver afholdt i Aalborg. Skulle der mod forventning mangle nogen i oversigten, høre vi meget gerne fra dig.

Arrangører

Der er mange forskellige arrangører af chokoladesmagninger i Aalborg, og vi har derfor ikke plads til at nævne dem alle her. Vi vil dog lige fortælle om nogle af de mest markante, da der i Aalborg er tradition for at lave god chokolade. Her får du en præsentation af de største chokoladesmagning arrangører i Aalborg.

Søberg Chokolade

Søberg Chokolade er ikke en producent af chokolade, men derimod en chokolade og slikforretning der har haft stor succes med deres koncept siden de åbnede den første forretning tilbage i 2015. I dag tæller de ikke kun en forretning, men også en café og en online webshop. Derudover holder de jævnligt foredrag om chokolade og selvfølgelig chokoladesmagninger.

De har fokus på chokolade i rigtig høj kvalitet, og udvælger nøje hvert enkelt leverandør af chokolade. De ligger vægt på alle led i værdikæden, hvilket betyder at de kun sælger chokolade der kommer fra kakaobønner som er dyrket under ordentlige forhold, og kvaliteten af kakaobønnerne i den chokolade de sælger går de heller ikke på kompromis med.

Chokoladesmagning.dk

Chokoladesmagning.dk er en lidt atypisk arrangør i og med de kun beskæftiger sig med afholdelse af chokoladesmagninger. De sælger dermed ikke chokolade i en butik, men der er altid mulighed for at købe chokolade med hjem fra deres chokoladesmagninger.

De afholder de fleste af deres chokoladesmagninger i Aalborg, men rykker også ud til resten af landet en gang imellem. Du får til deres smagninger mulighed for at smage på et bredt udvalg af chokolader, som variere fra smagning til smagning og alt efter årstiden.