Tanken om naturforhold, bevaring og miljø har fået stor betydning og er et hit også indenfor indretning og møbeldesign. Vi drager naturens skønhed ind i vores livsstil og vælger møbler, der kan holde frem for at fortsætte med “smid væk kulturen”, der har præget i mange år.

Plankebordet har i den forbindelse vundet stor indpas i mange hjem og er også populær i restaurationsbranchen. Med sin robusthed og det solide træ har du et håndlavet kvalitetsbord. Et bord der holder og bliver produceret med omtanke for miljøet i fremstillingsprocessen som hos Plankebord.dk.

Plankebordets finesser

Plankebordet kan du få lige fra det rå og rustikke look til det elegante, finpudsede og lakerede design. Du kan vælge mellem forskellige holdbare træsorter og farver, der passer ind i dit hjem.

Hvert plankebord er unikt og du kan få det leveret, så der bliver taget højde for din sans for indretning og smag. Med hjælp fra en designer kan du selv være med til at skabe det helt rigtige bord for dig – hos eksempelvis Bymain.dk/vare-kategori/plankeborde/. Et professionelt snedkeri kan skabe det håndværk, som du ønsker og ved at du selv vedligeholder bordet med olie, kan det holde i mange år.

Bevært og smag med stil

En indbydende servering på et langt flot plankebord gør indtryk. Smagsprøver af mad og vin tager sig godt ud på et plankebord. Det er nemt at finde bordplads til alle de gyldne drikkevarer som øl, portvin og rom, der skaber et flot og levende farvespil sammen med bordfarven.

Plankebordet er både til stående taffel og til siddende gæster, hvor du indbyder til tapas, pindemadder, ostesmagning eller til det solide måltid som stenaldermad eller den 3-5 retters middag.

Har du serveringsbrætte i matchende træ eller blandede træsorter, kan du anrette på et plankebord med stil. Bordet kan forlænges til flere gæster eller til større arrangementer med tag selv. Dug behøves du ikke, da bordet tager sig flot ud i sig selv.