De fleste forbinder ekstraordinære gastronomiske oplevelser med eksklusive restauranter. Men faktisk behøver du ikke at besøge en restaurant for at få en uforglemmelig madoplevelse. by Cortsen tilbyder private dining hjemme hos dig selv og bringer gourmetmaden direkte til dig og dine gæster. Læs med her og bliv meget klogere på konceptet private dining. 

Nyd fantastisk smag og ultimativt nærvær med private dining hjemme 

Ønsker du at forkæle dine smagsløg og nyde en fremragende gastronomisk oplevelse uden besværet ved at gå ud? Så er private dining hjemme faciliteret af by Cortsen den perfekte løsning for dig. Her bliver den luksuriøse restaurantoplevelse nemlig bragt direkte hjem til dig og dine gæster i dit hjems trygge rammer.  

En private dining hjemme er en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, hvor by Cortsens dygtige kokke sammensætter de bedste råvarer i smukke og velsmagende anretninger. Hver servering bliver præsenteret ved bordet med både humor, omhu og nærvær.  

Når du prøver private dining hjemme, skal du ikke tænke på andre gæster, end dem du selv har inviteret. Det skaber de ultimative rammer for, at du, dine gæster og gastronomien får det helt særlige fokus, det fortjener. 

by Cortsen tager hånd om alt 

Fra forberedelse til servering tager by Cortsen sig af alle detaljer, så du blot skal nyde de lækre serveringer sammen med dit selskab. De erfarne kokke tilbereder hver ret med stor omhyggelighed for sublime og anderledes madoplevelser. Har du bestemte ønsker eller allergier, der skal tages højde for, bliver menuen tilpasset herefter, så alle får en fantastisk oplevelse med private dining hjemme. 

Det eneste, du skal gøre, er at stille dit køkken til rådighed. Private dining hjemme kræver ikke nogen fancy rammer, blot et almindeligt og funktionelt køkken. Når middagen er ved ende sørger by Cortsen for rengøring af dit køkken, så det står skinnende og rent, som da middagen begyndte. 

Skulle du ønske det, er det også muligt at tilkøbe opdækning og service til middagen, så du kan koncentrere dig fuldt ud om dit selskab. 

Fuldend oplevelsen med en afstemt vinmenu 

For en fuldendt gastronomisk oplevelse har du mulighed for at vælge en afstemt vinmenu særligt sammensat af en af landets bedste sommelier. Det sikrer, at vinen er i harmoni med maden, hvilket resulterer i den ultimative madoplevelse. Samtlige vine bliver præsenteret og skænket for alle gæster.  

Læs mere her og gå på opdagelse i by Cortsens galleri for god inspiration til en ekstraordinær private dining hjemme.