Som en del af ledelsen af virksomheden så er det en rigtig god ide at prioritere nogle events eller sociale ting, som ansatte og nogle gange også udefrakommende eller venner af virksomheden kan deltage i. Det skaber et rigtig godt fællesskab omkring virksomheden og kan være med til at ryste de forskellige lag af virksomheden bedre sammen.

Men hvad kunne et sådant event så være? Jo det kunne eventuelt være forskellige former for smagninger, da det nok er noget, som mange vil synes om. Og så er det desuden noget, som også kan være med til at ryste folk sammen, hvilket netop er meningen med det hele.

Smagninger kan skabe sammenhold

Selvom det måske lyder skørt, så kan en vin- eller ølsmagning faktisk sagtens gøre en forskel for selve arbejdsmiljøet i virksomheden. Der sker noget med de fleste, når der er alkohol involveret. Man løsner lidt mere op, end man normalt gør, og i lige præcis denne sammenhæng, så får man også mulighed for at vise nogle sider af sig selv, som ens kolleger måske ikke normalt ser, fordi man primært snakker om arbejde, når man er på arbejde.

Derudover vil sådanne events også sende et ret godt signal til de ansatte – netop et signal om, at alles indsats er værdsat, og at man gerne vil gøre nogle ting for at gøre arbejdspladsen til et bedre sted at være. Så prøv jer frem med jeres første smagning og se, om det måske er noget, I skal fortsætte med.

Online reklame for vinsmagningen

Når I skal holde en vinsmagning, ølsmagning eller ginsmagning, så skal de ansatte selvfølgelig blive opmærksomme på det på en eller anden måde. I kan gøre det ret hurtigt ved at informere om det online, men det er også lidt hyggeligt, hvis der kommer en form for fysisk invitation, som eksempelvis kan printes ud på firmaets printere, så det føles lidt mere specielt at komme til eventet.

Klik her hvis du tænker, at du gerne vil finde nogle printerpatroner til at lave et par flyers til bare at dele ud på arbejdspladsen. Ellers kan du lade resten af reklamen for de givne smagninger foregå på sociale medier eller virksomhedens hjemmeside, så I på den måde både sparer på jeres kontorartikler og skåner miljøet også. Så er I ved at være klar til en rigtig god smagning på arbejdspladsen.