Find smagninger i Danmark

 Velkommen til Findsmagning.dk – din guide til smagninger i Danmark. Herunder kan du se de nyeste smagninger og læse mere om dem eller du kan søge efter lige netop den smagning du ønsker at deltage i.

Mest populære smagninger lige nu

Peter Beier Chokoladebrunch

i København

Pris: 198,00 kr.

Ginsmagning hos Highlander Bar

i Aarhus

Pris: 299,00 kr.

Champagnesmagning hos vintage Champagne

i København

Pris: 349,00 kr.

Velkommen til Findsmagning.dk – din online guide til smagninger i Danmark. En smagning er et arrangement der bliver afholdt for forbrugere, for at give jer muligheden for at smage på forskellige varer og produkter. På Findsmagning.dk skaber vi overblikket for dig, over de smagninger der finder sted i Danmark i den nærmeste fremtid. Du kan finde vinsmagninger, romsmagninger, whiskysmagninger, chokoladesmagninger og meget mere, samt købe billetter til smagningerne. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige smagninger du kan finde her på siden.

Smag på Danmark

Vi kan rigtig mange ting i Danmark, som vi godt kan være stolte af. Også når det kommer til forkælelse af smagsløgene. Fra det nordiske køkken og nogle af verdens mest anerkendte restauranter, til hundredevis af bryggerier. Flere af dem verdenskendte. Overalt i landet, og selv i de små landsbyer, har vi ildsjælde der kæmper for de gamle opskrifter og de friske råvarer, hvad enten det er chokolade, karameller, gin, kaffe eller noget helt andet.

Og når der i så lille et land, er så mange der kæmper for den gode smag, så er der vel ingen undskyldning for ikke at smage!

Vinsmagning

Vinsmagning har i mange år været en populær type smagning at gå til. Det har det især været for københavnere og andre storbyindbyggere, da det har været smart. Det betyder også at flere og flere vinsmagninger dukker op, ligeså mange forskellige steder og det kan være svært at holde styr på. Det er her vi kommer ind i billedet, du kan nemlig bruge os til at finde de bedste vinsmagninger nær dig.

Ølsmagning

Ølsmagning er kommet lige i hælene på vinsmagninger og har næsten overhalet dem indenom på popularitet. Det hænger nok sammen med at vi Danmark altid har været utrolig glade for øl og utroligt stolte af de mængder øl vi drikker hvert år. Ølsmagninger popper ofte op i forstæderne eller på bryggerierne og derfor er det ikke altid at man lige lægger mærke til at de er der. Det vil vi gerne ændre på og derfor har vi samlet de bedste ølsmagninger i dit nærområde her på siden.

Romsmagning

Rom har ikke altid ligget os danskere så nært og det har nok noget at gøre med geografien. Rom er altid blevet produceret og drukket i Sydamerika, men med globaliseringen er der kommet mere og mere rom til Danmark. Det har også åbnet op for muligheden for romsmagninger, da folk har fået øjnene op for at at rom kan have en ligeså nuanceret smag som øl og vin. Det er endnu ikke stort med romsmagninger, men der er stadig nogle af vælge imellem.

Whiskysmagning

Whisky har modsat rom længe haft sit indtog i mange danske hjem og så har det altid været den drink der er blevet drukket i forretningsmæssige sammenhæng, nok mest af alt på film. Whiskysmagninger har derfor længe ligget og ventet på at få sit indtog på markedet, men det har først rigtig taget fart i løbet af de seneste par år. Whiskysmagninger er mere udbredte end romsmagninger, men det er stadig så sporadisk at de kan være nemme at misse. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig og samlet de bedste whiskysmagninger i Danmark på én side.

Ginsmagning

Gin & Tonic har altid været danskernes foretrukne drink i byen og i hjemmet. Vi drikker langt flere GT’s end vi drikker nogen andre drinks, og det er nok fordi den er nem at lave og smager helt fantastisk friskt og bittert samtidig. Gin Tonics har også givet gin en speciel plads i danskerne hjerter og hjerner og selvom gin ikke er ligeså nuanceret i sin smag som nogle af de andre alkoholiske drikke, findes den alligevel i forskellige spændende varianter. Se alle ginsmagninger i Danmark i den nærmeste fremtid her.

Champagnesmagning

Champagne er luksusdrikken for mange danskere, der er noget fedt over at poppe en pagne og hælde den gyldne væske op i høje fine glas, især når det er nytåret vi fejre. Champagne er blevet populært når man skal fejre ting og derfor er der helt naturligt og begyndt at dukke champagnesmagninger op flere steder i Danmark. Her på siden samler og guider vi til samtlige champagnesmagninger der bliver afholdt i den nærmeste fremtid.

Cocktailsmagning

Vi er kendt for at drikke rigtig meget alkohol i Danmark, især er det øl og vin der står højt på listen. Hver gang der i Europa bliver lavet en opgørelse over hvor meget alkohol befolkningen drikker i de forskellige lande, ender vi øverst på den liste. Vi kan godt lide at drikke øl og vin, men når vi skal finde et alternativ går vi til cocktails. Cocktails er alkoholens svar på et måltid, fordi de kan smage så forskelligt og har en masse smagnuancer. Derfor er en cocktailsmagning også en kæmpe fornøjelse for vores smagsløg fordi vi får smagt på så mange forskellige smagssammensætninger. Vi har et overblik over cocktailsmagninger i den nærmeste fremtid.

Chokoladesmagning

I Danmark spiser vi i gennemsnit 8,6 kilo chokolade hver i sær om året, hvorfor ikke spise nogle af de 8,6 kg til en chokoladesmagning hvor chokoladen er i langt bedre kvalitet end det vi køber i supermarkederne. Der er mange chokoladeproducenter og chokoladeforretninger der er interesseret i at byde dig en fantastisk smagsoplevelse og derfor jævnligt afholder chokoladesmagninger hvor der er mulighed for at smage på alverdens chokoladesammensætninger. Vi giver dig overblikket over alle disse smagninger her på siden.

Tesmagning

Te har altid været i sofistikeret drik i lande som England og Kina, men har aldrig rigtig fået samme popularitet herhjemme. Det er der nogle som gerne vil lave om på, og både restauranter og cafeer er begyndt at have et større udvalg af te på menukortet, men der er også begyndt at dukke tehuse op rundt omkring. Der er også mulighed for at smage på og lære om te til tesmagninger forskellige steder i landet, vi samler diverse tesmaginger her på siden.

Chilismagning

Chili Claus har gjort chilien kendt i Danmark og alle er blevet helt vilde med at spise madvarer med chili i og bruge det i deres egen madlavning. I supermarkederne kan man også købe et væld af forskellige chilier, men hvis du endnu ikke kender så meget til chilier, kan det være sjovt at deltage i en chilismagning. Det er dog ikke for sarte sjæle at deltage i en chilismagning, da det er stærke sager man bliver kastet ud i, men bestemt en oplevelse værd. Find alle chilismagninger i Danmark her.

Mere inspiration? Besøgt evt. disse: https://tandbro.dk/behandlinger/fyldninger/ og https://gaveavisen.dk/whiskysmagning/ og https://www.luxplus.dk/ og https://yousmileismile.dk/ eller https://socks4less.dk/